Call of Duty: Infinite Warfare Double XP Weekend Now Live

Nakon što je prošli tjedan izvršio dvostruko pojačanje XP-a za razuzdane zombije u načinu Spaceland, programer Infinity Ward sada je najavio planove za domaćinstvo dvostrukog XP vikenda za Call of Duty: Beskonačno ratovanje od danas, 18.11.

Postavljen za nastavak do ponedjeljka, 21. studenog u 10:00 PT / 13:00 ET, događaj se odnosi i na redovite bodove iskustva i na oružje XP za strijelčev višenamjenski način. Ako želite uhvatiti najnovije vijesti o Beskrajno ratovanje Buduća ažuriranja, planovi e-sporta i još mnogo toga, Infinity Ward trenutno je domaćin a Trzaj livestream dok razgovaramo, koji je počeo u 11:00 PT / 14:00 ET. Još nema riječi o tome koliko će dugo trajati prezentacija, ali trebali biste biti u mogućnosti uhvatiti dio akcije ako budete brzi.



Također treba napomenuti da je Infinity Ward u tijeku dotjerivanje popisa pjesama strijelca, pri čemu se Infected privremeno izvlači kako bi razvojni tim mogao izvršiti neke prilagodbe. Štoviše, anketa slame na Cvrkut pita korisnike koji način rada žele vidjeti na popisu za reprodukciju Hardcore: Hardcore Defender, Hardcore Frontline, Hardcore Kill Confirmed i Hardcore Free-for-All.



Call of Duty: Beskonačno ratovanje pokrenut za sve platforme prije dva tjedna. Naša je recenzija pokazala kako je znanstveno-fantastični pucač Infinity Warda zvučna iteracija na provjerenom Poziv dužnosti formatu, čak i ako se u određenim kategorijama pojavljuje kratko. Što se tiče ovog vikenda, recite nam, hoćete li sudjelovati u dvostrukom XP događaju? Zapamtite, trajat će do ponedjeljka, 21. studenog, a još uvijek ima vremena za ulazak u naš Beskrajno ratovanje natječite se ako još niste preuzeli igru.

kodirati



Izvor: Cvrkut